مخالفت البرادعی با هرگونه اقدام نظامی آمریکا علیه ایران

  • شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۲:۱۱
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404120200361
  • خبرنگار : 71621
  • چاپ
مخالفت البرادعی با هرگونه اقدام نظامی آمریکا علیه ایران

«محمد البرادعی» مدیرکل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه و در بحبوحه تنش‌ها میان ایران و آمریکا، توسل احتمالی واشنگتن به زور را نقض آشکار حقوق بین‌الملل خواند و تاکید داشت که تمامی درگیری‌ها تنها باید از کانال‌های دیپلماتیک حل‌وفصل شوند.

به گزارش ایسنا، البرادعی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «برای آن دسته از مقام‌های دولت آمریکا که در حال بازی با ایده استفاده از زور هستند – آن هم در غیاب یک خطر آشکار و فوری که طبق منشور سازمان ملل حق دفاع مشروع را توجیه کند – لازم است یادآوری مهم و به‌موقعی انجام شود: چنین اقدامی نقض آشکار حقوق بین‌الملل در زمینه توسل به زور خواهد بود؛ تقریبا تکرار جنگ بدنام عراق که بر پایه فریب و اطلاعات نادرست شکل گرفت (به یاد دارید «سلاح‌های کشتار جمعی که ظرف ۴۵ دقیقه آماده می‌شوند») و به یک فاجعه انسانی هولناک و ظهور سازمان‌های تروریستی انجامید که تا امروز نیز ما را آزار می‌دهند.»

وی در ادامه نوشت: «کشورها ممکن است اختلافات عمیق و تفاوت‌های ایدئولوژیک اساسی داشته باشند اما راه رسیدگی به درگیری‌ها باید از طریق گفت‌وگو و بر پایه برابری، انصاف و احترام به هنجارهای بین‌المللی باشد. جنگ به‌عنوان درمان، اغلب بسیار بدتر از خود بیماری است.»

انتهای پیام

  • مدیران خودرو
  • مخابرات
    چاپ بنر فوری بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ تجهیزات پزشکی بهترین جراح بینی بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور آهنگ جدید ایرانی خرید سی‌ پی کالاف دستگاه لیزر برش فلز سوالات آیین‌ نامه پزشک 24 دانلود آهنگ جدید نرم‌افزار صورتحساب الکترونیکی بلیط هواپیما ارزانترین تورهای داخلی و خارجی خرید سرور اچ‌ پی
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.